KÖPVILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR
När du som kund fyller i dina person- och kontaktuppgifter godkänner du att dessa uppgifter registreras och används av Easybust. Uppgifterna är nödvändiga för att Easybust ska kunna ge bästa service, kontakta dig och leverera varor. Som kund är du skyldig att se till att den angivna leveransadressen är korrekt. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på Easybust.

KUNDUPPGIFTER & PERSONUPPGIFTSLAGEN
Easybust är ansvarig för alla personuppgifter som vi lagrar. Uppgifterna används för att upprätthålla en god kundrelation, orderhantering och för marknadsföringsändamål av oss, samt eventuella samarbetspartners som ger dig tillgång till intressanta erbjudanden. Du kan när som helst tacka nej till sådana erbjudanden, begära att personuppgifter ändras eller tas bort, samt få ett utdrag av dina uppgifter, genom att kontakta kundtjänst.

ORDERBEKRÄFTELSE
När du beställt dina varor skickas ett mail till den e-post adress du angivit vid ditt köp som bekräftar att vi mottagit din order. Denna orderbekräftelse fungerar även som ditt kvitto.

BETALSÄTT
Vi accepterar betalning via PayPal, Klarna Faktura eller Klarna Konto. Du kan välja att betala med Visa / Mastercard / American Express eller innestående PayPal medel. Läs klarnas villkor här.

PRISSÄTTNING
Easybust förbehåller sig rätten att löpande ändra priser på samtliga varor i vårt sortiment, både till det högre och till det lägre. Det pris som råder vid köptillfället är det pris som gäller vid ditt köp.

FRAKT
Till alla beställningar tillkommer en subventionerad fraktavgift på 39 kr.

LEVERANSTID
Ditt paket levereras normalt inom 2-5 vardagar.

ÅNGERRÄTT/RETURRÄTT
Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit dina varor. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan hålls i väsentligen oförändrat skick och i de fall varan är plomberad skall denna plombering vara obruten.

Kontakta alltid kundtjänst innan du returnerar dina varor. Kundtjänst förser då er med information om hur ni returnerar. Fraktkostnaden för returförsändelsen står konsumenten själv för. Man måste alltid hämta ut sin försändelse, om man låter sin försändelse gå i automatik retur till oss fakturerar vi kunden 349kr inklusive moms, läs mer om detta under Ej uthämtade/Outlösta paket nedan.

EJ UTHÄMTADE/OUTLÖSTA PAKET
För försändelser som inte löses ut och därför går i automatisk retur till oss debiteras en avgift om 349 kronor för att täcka kostnader för transport och administration. Försändelsen måste hämtas ut inom 14 dagar, därefter returneras den till oss.

FÖRETAGET
Easybust drivs och ägs av:

company

Disclaimer: De Kundbetyg som visas på denna hemsida har skrivits av riktiga människor och vi kan således inte garantera riktigheten i påståendena. Resultat kan variera från person till person och vi kan inte garantera ett visst resultat. Påståenden på denna hemsida har inte utvärderats av FDA/Läkemedelsverket. Easybust är ett kosttillskott och är inte till för att diagnosticera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Easybust skall inte användas av personer under 18 år eller under graviditet/amning. Om du har ett sjukdomstillstånd eller tar mediciner, rådfråga din läkare innan användning.